lindamaja.blogg.se

Bara 1 natt till..

Publicerad 2013-06-30 19:27:18 i Linda, Stallet,

ridlägret på Karlslund!!
Dags att dra tillbaka till den underbara, mysiga , lilla och härliga anläggningen med underbara människor. Alla är så himla trevliga där. Jag skulle kunna bo där ett tag ;)
Nä, men det ska bli super kul! :D
/Linda
Jag och min ridlägerhäst förra året :)

Bekännelser.

Publicerad 2013-06-29 23:54:28 i Maja,

• Jag drömmer om en egen ponny
• Varje tävling som jag åker med på med min faster så tävlar typ 80% av gångerna Tyra Sjöstedt i samma tävling
• Jag har kommit in i värsta dåliga mönstret att jag aldrig somnar på kvällarna, går upp tidigt och är då väldigt grinig i slutet av dan
• Jag hatar att rida när folk kollar på, då jag tror att dom sitter och snackar om hur dåligt jag rider osv.
• Jag har haft en medryttarponny innan Millan som hette Spartacus
• Är beroende av instagram och att läsa bloggar
• Läser ca 25 bloggar/dag och varje blogg läser jag 5-15 ggr/dag
• Ligger just nu i sängen och kan inte sova som vanligt

/Maja

Bonnie Bei

Publicerad 2013-06-29 10:38:02 i Linda,

Bonnie (som hon kallas) var min medryttarponny. För ungefär ett år sedan nu, slutade jag vara medryttare på henne eftersom att då hade vi flyttat Kingen ifrån Berga (Där bonnie står uppstallad). Jag hade alltså inte tid att åka ända dit bort. Om jag skulle fortsätta var jag tvungen att ta mig dit själv, vilket jag inte kunde eftersom att det hade blivit dyrt i slutändan. Men tillbaks till Bonnie.
 
Bonnie är en speciell ponny, inte vilken ponny som helst. Hon var rätt så arg och otrevlig i hantering, men jag gillade henne ändå. Hon var rätt så slö och seg att rida på ridbanan med, men som fort man kom ut på ängen satte hon fart. Man kan inte tro att det finns så mycket krut i den lille ponnyn.
Hon var en shettiskorsning som man kan lista ut på hennes utseende och beteende. Hon är rätt så kraftig, stark och så är hon otroligt envis. Så fort man visade osäkerhet och otrygghet hos henne, testar hon en som bara den. Sadeln var Bonnies fiende. Så fort den kom i närheten blev öronen slickade bakåt.
Dressyren var inte direkt hennes starka sida då hon nästintill var omöjlig att lösgöra i sidorna. Hon hade en otroligt stark underhals, vilket försvårar det hela. Hoppningen därimot älskade Bonnie. Hon hade en rätt bra hoppteknik, men det viktigaste var ju att hon tyckte att det var kul, vilket hon gjorde.
Men under alla dessa omständigheter, gillade jag Bonnie ändå. Jag vet inte om det var beroende på hennes personlighet eller charm, men någontling var det som gjorde att jag bara tyckte om henne lite extra. Jag saknar faktiskt att rida den lille envisa ponnyn.
 
Jag bjuder även på en liten video jag har klippt ihop nu under förmiddagen.
 
 
/Linda

Mina planer för helgen.

Publicerad 2013-06-28 17:33:41 i Linda,

 
Imorse fick jag reda på att jag hade 38.1 graders feber. Najs! Jag har legat och sovit hela förmiddagen under två lager med täcken. Jag mådde illa och det kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst. Jag tror att det är något jag har ätit som min kropp har reagerat på , men mamma tror att det var någon slags influensa. Men över är det som tur är, trodde ett tag att jag inte skulle kunna gå på ridlägret.
Nu på eftermiddagen har jag och Erica varit och köpt present till Carolina. Kan inte avslöja vad det är ännu ;)
Imorn ska jag förhoppningsvis vara med min kompis som jag inte har sett på länge. Hon ska få berätta dag för dag om hur kul det har varit på hennes ridläger.
På Söndag ska jag och Maja rida ponnyerna, sen ska jag packa inför ridlägret och Maja ska sova hos mig. Det ska bli så kul på ridlägret!! KAN INTE VÄNTA!!
Sen efter ridlägret åker jag Maja och mamma upp till landet med ponnyerna. Kan det bli bättre!? Som ni säkert sett i tidigare inlägg kommer uppdaterngen inte vara bäst under den tiden, men vi förtjänar lite sommarlov tycker jag. När vi kommer hem ifrån landet kommer ju allting vara som vanligt igen, bara att det kommer komma upp en hel del bilder ;) Ni kan följa oss på Instagram för att där kommer vi att uppdatera dagligen, hoppas jag.
´Våra instagramkonton : @lindalundins @majabergsten
Vi hörs!
/Linda
 

Loppis.

Publicerad 2013-06-26 21:25:33 i Linda,

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån tre timmars bakluckeloppis med mamma och kusinerna. Det var mysigt bara att när vi kom dit så slet och drog alla i sakerna när vi inte ens hade hunnit få ut dem. Det var lite läskigt, men vi blev nästan av med allt skräp som låg på vinden hemma. Vi skrapade nästan ihop 500:-. :D Pengarna ska gå till mitt ridläger.
Imorn ska jag rida kingen på eftermiddagen. Han tappade en sko idag i hagen, så att när Millan ska bli skodd, ska Tine slå på Kingens sko också. (Förhoppningsvis)
Men på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men en sak är säkert, sovmorgon. Det ska bli skönt då jag inte haft en morgon på hela veckan utan att behöva passa en tid. Den enda tiden jag behöver passa imorn är halv fyra, vilket jag är ganska säker på att jag hinner till ;)
Jag skriver mer imorgon, vi hörs!
/Linda
(har snart slut på nya bilder så här bjuder jag på en sur king ifrån i vintras.)

Linda fick också prova.

Publicerad 2013-06-25 17:08:31 i Linda, Ridpass, Stallet,

När Louise hade ridit en stund med bommar, så frågade hon mig om jag ville prova, vilket jag gärna ville. Det var superkul och Kingen hade massor av krut kvar i sig även fast Louise hade ridit ett tag. Då fick jag också låna Louise Charles Owen Wellington Classic. Den var superskön. Den tryckte lite i sidorna, men med en storlek större skulle det funka. En sådan MÅSTE jag ha i framtiden. Jag ska önska mig en när jag fyller år ;)
Imorgon blir det upp tidigt för att jag och Maja ska rida innan det hinner bli jätte varmt. Vi ska rida ut i skogen :D
Vi hörs!
/Linda'
Kingen är kungen.
 
 

Lindas landställe

Publicerad 2013-06-25 14:16:00 i Maja,

v.28 så åker jag, Linda, Lindas mamma, Kingen och Millan till Lindas landställe. Jag stannar där i ca 1 vecka medans Linda är kvar där i ca 3 veckor. Landstället ligger i Gävle och där ska Kingen och Millan gå på sommarbete. Vi får väl se hur det kommer bli med uppdateringen, jag och Linda har redan suttit och gjort inställda inlägg till hela v. 27 så vi kanske förtjänar lite sommarlov under v.28? 
Vad tycker ni? 
 
/Maja
 
 
 
 

Dagens ridpass!

Publicerad 2013-06-24 14:05:33 i Linda, Ridpass,

Hej!
Idag red jag en liten stund för Louise idag. Det gick verkligen super. Hon hjälpte mig bättre än någon ridlärare på ridskolan någonsin gjort. Men det beror nog på att Louise känner Kingen lite bättre. Galoppen kunde jag både öka och minska. Louise lärde mig också hur man red öppna och sluta vilket jag inte riktigt har vetat hur man ska göra. Det var jättekul och lärorikt! Jag ska lägga upp några filmsnuttar på videofy me senare.
Vi hörs!
/Linda

Bild från min instagram från idag. @lindalundins
 

Veckans blogg!

Publicerad 2013-06-24 10:00:00 i Linda,

http://johannagrant.se
Det här är en blogg som jag inte har följt så länge, men ända fasnat för. Johanna är en oehört duktig bloggerska som verkligen ska fortsätta med det. Hon har precis fått ett föl som är otroligt gulligt. Mamman till fölet är hennes sto Fiffi som hon också själv fött upp. Johannas tre hästar heter Flex, Fiffi och Winnipig Jet som är fölet. Johanna är väldigt itresserad av hoppning, och håller då på med det för det mesta. Om ni inte redan har gjort det, borde ni checka in denhär bloggen på direkten!!!!
Här är en bild på Johanna och Fiffi.
 
Här är en bild på Johanna och Flex.
 
Här är en bild på Fiffi och hennes föl Winnipig Jet.
 
/Linda

Inköpet häromdagen

Publicerad 2013-06-23 20:48:42 i Maja, Utrustning,

Häromdagen så var jag och Linda på hööks. Linda köpte (som ni kanske har sett i några inlägg medanför) en röd piké , gaah vad snygg den var in real life! Tvekar lite på att köpa en sån..
Mitt inköp blev inte särskilt intressant men värt att visa iaf. En lädertvål för 59:-
 
 
Testade det idag på mina stövlisar och är jätte nöjd med den, jätte praktiskt att man sprayar.
 
/Maja

Kort information om ridlägerveckan.

Publicerad 2013-06-23 20:21:19 i Linda,

Hej!
Under veckan jag och Maja är på ridläger, kommer det komma upp en hel del tidsinställda inlägg här på bloggen eftersom att vi kommer att ha fullt upp. Upp klockan åtta och i sängs vid tio, men härligt är det. Men det finns även lite tid på kvällen innan läggdags att hålla på med mobilen, så då kan vi ju blogga ifrån den.
(Från en sak till en annan)
Just nu är jag hos Maja. Vi har en hel del tidsinställda inlägg framför oss att skriva. Men det ska bli mysigt, Melon och glass på det. Kan det bli bättre? Imorn ska vi upp tidigt till stallet för att "hänga" där och jag ska också rida.
 
Nej, men nu ska jag börja avrunda, så att jag inte skriver mina planer för hela veckan. Vi hörs!
/Linda
Min fina! <3
 

2 år sen

Publicerad 2013-06-22 18:08:49 i Maja,

Nja inte riktigt så länge sen men snudd på. Linda har skött uppdateringen riktigt bra under tiden, bra kämpat Linda! Under tiden jag har haft min oförberedda bloggpaus har jag hittat mycket idéer och inspiration. Ska sätta mig ner och göra lite tidsinställda snart som ska komma upp under veckan. Hare bra sålänge ;)

/Maja

MIDSOMMARAFTON!

Publicerad 2013-06-21 09:04:00 i Allmänt,

Glad midsommar alla underbara läsare! Ha en underbar dag och förhoppningsvis blir det mycket sol och bad! Ät god mat och umgås hem hela tjocka släkten. Jag är tillbaka på söndag!
/Linda

dagens inköp!

Publicerad 2013-06-20 17:28:12 i Allmänt,

hejhej!
Idag köpte jag en röd piké från crw (classic riding wear.) den var ursnygg och satt perfekt!
/Linda


Bloggshoutout.

Publicerad 2013-06-20 11:21:58 i Linda,

http://nikitawiorek.blogg.se
Min kompis blogg. Nikita som har ett otroligt coolt och spännande liv. Hon skriver ofta sina inlägg på engelska som är väldigt inspirerande. Checka in den bloggen nuuu!
/Linda
 

Biokväll!

Publicerad 2013-06-19 16:04:51 i Linda, Ridpass,

Ikväll ska jag och Maja kolla på bio tillsammans. Fira att hon är hemma från Grekland och att vi har sommarlov, såklart. Vi ska se Scary Movie 5. Det ska bli skoj och det är ju en parodi på en skräckfilm, vilket är bra då jag inte vågar se riktiga skräckfilmer på bio, det är ju så högt ljud. Så det ska bli najs.
 
Idag red jag och Maja lite intervaller med ponnysarna. Långa galoppsträckor och travsträckor. Kingen var superglad och ville helst galoppera hela tiden. Sedan red vi en sväng till fotbollsplan då Maja ville få igenom galoppen på Millan lite. Sen innan vi skulle gå tillbaka, sade jag som förslag att Maja skulle hoppa upp på Kingen och prova att rida honom. Maja red verkligen superbra! Det var synd att jag inte filmade. Hon har verkligen bra kännsla som kan hoppa upp på kingen för första gången och få honom att gå så fint. Näe, i sommar måste hon rida Kingen ett helt pass, så kan jag leka instruktör.
 
Några timmar senare kom mamma och pappas kompis barnbarn och skulle rida lite "knatteridning" på kingen. Evelina hette lilla flickan som skulle rida. Hon var 5-6 år och verkligen super duktig. Jag är också väldigt stolt över kingen som skötte sig så bra. Vi gick först en sväng i skogen och hon fick både trava och skritta med ledare utan några som helst problem. Sen gick vi in i ridhuset en sväng så att hon skulle få prova utan ledare. Det gick galant. Jag lekte lite instruktör och hjälpte henne med att tänka på att ha sträckt tygel, hålla sig på spåret, sträcka på sig, trampa ner i stigbyglarna , ja sådant som ridlärare påminner sina elever om helt enkelt. Det var skoj.
 
/Linda
 

Jag ursäktar.

Publicerad 2013-06-18 15:50:35 i Linda,

Jag har haft en riktig tuff dag, privata själ. Det är min andledning till att jag inte bloggat idag. Förlåt. Det ska inte hända igen. Vi drar ett streck över den här dagen.
 
----------------------------------------------------------------------------
 
 
På torsdag kväll åker jag, mamma, pappa och Erica + hennes kompis upp till landet och firar midsommar. Det ska bli underbart! Landet är den perfekta platsen att rensa tankarna på. Vi kommer hem på söndag och under den tiden hoppas, hoppas , hoppas jag att Maja skulle kunna blogga lite, skulle bli jätte glad. Men några tidsinställda kommer nog upp, i fall att liksom.
Sen är det ´bara en vecka, EN ENDASTE FREAKING VECKA , kvar till mitt och Majas ridläger. Vi var där förra året också och det var perfekt. Tro det eller ej, men det är ett hoppläger. Ja, ni läste rätt. Men vill man utvecklas lite inom hoppningen med, som jag gärna vill, så är det här ridlägret perfekt. Det ska bli superkul och undet den veckan kommer det nog inte bli någon bloggning om vi inte gör det via mobilen. Vi får se helt enkelt.
 
Jag vill bara säga att jag märker nu på direkten att jag blir mycket gladare av att blogga. Jag och Maja har snart skrapat ihop 1 000 bloggpoäng! Ni är underbara! Utan er skulle vi inte blogga och bloggen hade inte funnits. Jag vill bara Tacka er!
 
/Linda
 

Kram från storasyster

Publicerad 2013-06-18 01:50:44 i Allmänt,

Hej på er!
Passar på att slinka in ett sneaky gästbloggsinlägg medan jag hjälper linda med designen på deras blogg :)
Louise heter jag, en av Lindas storasystrar. Blir så påmind av bloggandet när jag ser Linda och Majas blogg, eftersom jag själv (en gång i tiden haha) hade en hästblogg med en vän och tog massa massa bilder och filmer. Jag är väl vad man kan kalla för Kingens gamla tävlingsryttare, Vi lyckades ta oss till LA:3 innan jag blev överårig och började rida Donna - vår storhäst, lite mer. Kingen är en SPECIELL ponny, herregud hur ska man ens beskriva honom... Han är en SÅ rolig och fin ponny att rida, men knepig, det krävs en hel del teknik och framförallt bestämdhet för att få med sig honom på sin sida. Jag blir så glad av att se honom och Linda, dom är ett så bra team.Linda har hela 6 ponnyår kvar och sålänge Kingen håller och sålänge dom fortsätter träna så tror jag stenhårt på att dom kommer hinna ta sig till SM. Det blir roligt att följa deras resa :) jag älskar Kingen jätte jättemycket, han är föralltid min stora läromästare, bästavän och stjärna och jag hoppas att Donnatella och andra hästar i framtiden kommer få en lika stark och stor plats i mitt hjärta.
 
 
 
//Kram från storasyster

Terrängbana och öppna ängar.

Publicerad 2013-06-17 22:42:50 i Allmänt,

Om jag skulle beskriva kännslan men tre ord, skulle det vara härligt, perfekt och roligt.
Ja, det var helt enkelt bäst på Botkyrkas terrängbana. Vi åkte till Botkyrka istället för att deras bana är större. Vi värmde upp på en jätte lång grusslinga som gick runt i både skog och på öppna ängar. Efter det fassnade vi för ett jätteroligt vattenhinder som kunde hoppas från alla möjliga håll och kanter. Det plaskade upp gegga och vatten ända upp till öronen på oss, men det var definitivt värt det! kingen lyfte på benen som en gran prix häst, eller jag vet inte vad. Han hade öronen spetsade framåt hela tiden, så jag antar att han tycke att det var skoj. Näe, dit måste vi åka fler gånger. Både mamma och Maja fotade, så imorn kommer det bilder!
Vi ses!
/Linda


Sommarlovsmorgon.

Publicerad 2013-06-17 09:21:46 i Allmänt, Linda,

Jag brukar ALLTID kolla på sommarlovsmorgon nu på sommaren. Men är det bara jag som tycker att det har blivit sämre och sämre för varje år som gått. Det är synd för att jag tyckte att det var mysigt att sitta i soffan på morgonen och äta sin frukost och kolla på sommarlovsmorgon. Men nu gör jag inte det längre för att det har blivit så tråkigt.
Kommentera gärna vad ni tycker om sommarlovsmorgon.
Vi ses!
/Linda
 

Hästfri!

Publicerad 2013-06-16 11:44:12 i Linda,

Hola Amigo!
(Kände att jag var väldigt duktig som kunde skriva det där då jag inte ens har Spanska som språk i skolan)
Idag är det är helt hästfri dag för min del och då kan jag kan många, många, många inlägg här på bloggen.
Det var en härlig avslutning på tävlingssesongen  för mig igår då jag red på nästan 61 procent som har varit mitt mål lääänge! Och det är ju trots allt bara min andra riktiga tävling på Kingen, så jag är superduper nöjd!
 
Imorn ska jag, mamma, Carolina och en Millans ägare Malin och Emma åka med Kingen, Millan och Donna till Mälarhöjden och träna att hoppa lite terräng på deras terrängbana! Det ska bli superkul och då får Kingen äntligen göra något som han älskar! Maja ska förhoppningsvis också åka med och fota, hn får säkert också hoppa några skutt med Millan. Så det ser jag framemot supermycket!
 
Sedan imorn har vi också Hurryscurry som ridavslutning på Gömmargården. Det ska bli AWESOME! Jag älskar hurryscurry! Då ska jag fråga Maja om hon också vill hänga på och fota lite då jag är 90 procent säker på att någon av oss kommer att åka av.
 
Vi ses!
 
/linda
 
You are my hero..

hur det gick

Publicerad 2013-06-15 16:54:02 i Allmänt,

På dagens tävling nådde jag det målet jag hade satt. Det var nämligen att rida över 60%. Jag och kingen tog oss igenom programmet utan några större fel, utan det var mest bara slarv.Jag är grymt nöjd och stolt över kingen! han var jätte lydig som gick igenom en liten öppning till banan som max var 1 m bred! Han har utvecklats så mycket att det knappt är sant! Jag älskar honom och jag vill aldrig att vi ska skiljas åt!
Sedan vill jag ännu en gång tacka min familj och min underbara hästskötare för allt stöd och support! Ni är bäst!
/Linda


Tävling!

Publicerad 2013-06-15 07:40:43 i Linda,

hejhej!
Idag ska jag tävla på Mälarhöjden som ni säkert har sätt i tidigare inlägg. Jag är supertaggad och hoppas verkligen att det ska gå bra! Jag startar inte förän ca 12, så att det är ju skönt, så kan Kingen få vila ut sig lite. Jag ville bara berätta lite om dagen och i eftermiddag hoppas jag att jag har flera bilder att visa er, om inte berättar jag bara om hur det gick.
Önska mig lycka till!
/Linda

Today!

Publicerad 2013-06-13 08:10:11 i Linda,

Idag ska jag rida dressyr på kingen med lite hjälp av louise. Hon ska hjälpa mig inför tävlingen på lördag. Jag hoppas på att få träna lite på programmet, men vi får se var Louise tycker.
Efter det blir det att sitta barnvakt åt kusinerna med Erica. Det ska bli himlens kul och vi ska gå och käka middag på del italia.
Gör flera inlägg vid lunch ( om jag hinner).
/Linda

Gårdagens ridpass!

Publicerad 2013-06-11 06:42:49 i

Det gick super! Jag hade blicken uppe nästan hela passet och då hamnar jag inte i stolsits och då får jag bättre tag om kingen. Allt hänger liksom ihop.
Jag hade också mycket bättre koll på vänster sidan. Allt gick helt enkelt bra. Jag är jätte nöjd!
/Linda

Veckans blogg! http://ztreliin.se

Publicerad 2013-06-10 10:45:00 i Linda,

http://ztreliin.se
Otroligt bra blogg som drivs av Linn Strelin. Linn bloggar om sitt fartfyllda häst liv med drama och spänning. Linn är 20 år i år och en otroligt duktig hoppryttare. Linn äger två egna hästar vars namn är Oprah och Picasso. Om ni inte redan har gjort det, borde ni checka in den här bloggen just nu på direkten.
 
/Linda
Linn och Oprah.

Ny design på G

Publicerad 2013-06-09 21:09:39 i

som ni kanske ser, är en ny design på G. Tänkte fräscha upp lite med härliga sommarbilder istället för bilder från i vintras. Min syster Louise erbjöd sig då att hjälpa till och det är hon som har gjort den. Några ändringar här och där kommer fixas så att den blir extra fin. Jag hoppas att Maja blir glad
/Linda


bild från min instagram - @lindalundins , den är öppen för alla!

Dagens shopping inför tävlingen nästa helg!

Publicerad 2013-06-08 16:38:44 i Linda, Tävling, Utrustning,

 
På hööks köpte jag Silicon snoddar och en tävlings skjorta.
Tävlings skjortan - 199:-
Silicon snoddar - 20:-
Sen gick vi in på Hm en sväng då Louise skulle köpa en klänning. Då passade jag på att köpa två pack hårnålar för att de går åt som bara den hemma hos oss.
Hårnålar - 19.50:-
För några dagar sedan införskaffade jag mig även ett par nya ridhandskar då mina har hål där man håller i tygeln och då får man otroligt mycket skav.
CRW ridhandskar - 179.50:-
(Bild från google)
 
/Linda

Ericas tävling på Hagbylund.

Publicerad 2013-06-08 16:25:03 i Linda, Tävling,

Det gick utmärkt! Hon red på ca 60 procent och låg i placeringen ända tills det endast var 4 ekipage kvar. Hon var super nöjd och trotsade värmen. Kingen blev dock lite orolig när han fick lämna kompisarna hemma :/ men han lugnade sig under resans gång. Eftersom att det gick så bra för Erica, blir jag ännu mera taggad inför min tävling nästa helg vilket kommer bli AWSOME!
P.S Nu är Maja framme i Grekland, den lilla rackar'n...
 
/Linda
Den enda bilden jag har att bjuda på från idag..

Clearround på Enskede Ridsällskap.

Publicerad 2013-06-07 12:38:15 i

Igår åkte jag, mamma, Carolina och Carolinas kompis Madde på en clearround med Donna.
Carolina och Donna hoppade 90 cm. Donna blev rätt så seg när hon kom in på banan och slutade då med 8 fel och ett par tidsfel. Då vet Carolina till nästa gång att hon måste rida på mycket mera. Det var kul!
/Linda


bild på Enskedes otroligt fina stall.


Louise student!

Publicerad 2013-06-07 12:32:48 i

I onsdags tog min storasyster studenten. Vi åkte och kollade när alla klasser sprang ut, och där var det så hög ljudnivå att man inte ens hörde varandra när man skrek. Det var dunkande hög musik samtidigt som flera personer blåste i visselpipor och ljublade. Tillslut hittade Louise oss och vi hängde på en massa saker runt halsen på henne. Jag har nog aldrig sett henne så lycklig. Vi fotade henne och hennes pojkvän tillsammans och de var super fina!
Grattis igen Louise!!!
/linda







Hejhallå!

Publicerad 2013-06-07 12:25:25 i

Imorgon åker Maja till Grekland i en vecka. Det betyder att jag måste hålla i bloggen själv. Nästa vecka på onsdag, får ju jag sommarlov och kommer då att uppdatera bloggen så mycket som möjligt!

Idag ska jag och Maja cykla till långsjön och hänga där en stund nu på eftermiddagen. Det blir även årets första dopp för mig. Vi har en pool hemma som det är ca 25-27 grader i, men jag har inte badat i sjön ännu.

/Linda


Veckans blogg!

Publicerad 2013-06-05 08:00:00 i

 
Veckans blogg: http://ponnysaning.se
En bra blogg som jag läser någon gång ibland. När jag väl läser den, kan jag sitta i flera minuter och bläddra igenom hela bloggen. Den är en intressant blogg och dem skrivet om det mesta. Om ni inte har kollat in den bloggen, borde ni göra det nu!
 
Bild på Sofia och Joanna
 
 
 

Om

Min profilbild

Om oss!

Vi är två ponny-tävlingsryttare med höga mål om en god framtid. En dressyrryttare och en hoppryttare, så blandade inlägg bjuder vi på. Maja 14år och Linda 12år. Om ni vill höra av er till oss, mejla : [email protected] /Maja och Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela