lindamaja.blogg.se

Veckans ridning

Publicerad 2013-09-07 19:31:48 i BRS, Maja,

Tisdag: Hade Millan och red på fotbollsplanen. Hon var lite stretigt och gick inte fram för skänkel när jag bad om det i början. Men efter en stund så lossnade det. Hittade på en övning i galopp där man red på långsidan i galopp, red en volt tillbaka, när man kom tillbaka på spåret så bröt jag av till trav/skritt och sedan ny galopp och i den galoppen en volt tillbaka osv. Riktigt bra övning och hon lossnade såå bra och blev supertrevlig sen!
 
Onsdag: Hade Millan igen och red samma övning samt lite andra övningar som innehöll galopp. Det var även en annan från stallet som red på fotbollsplanen samtidigt och hon tyckte Millan såg jätte fin ut och att jag red henne väldigt bra, alltid kul att höra! Hon var lösgjord och fin från dagen innan så red varje övning i ganska kort tid då jag inte ser någon anledning att sitta och nöta om det sitter.
 
Haha söt bild

Torsdag: Lektion på BRS och hade Fenja. Man fick välja om man ville rida ute i skogen halva lektionen eller rida dressyr i ridhuset. Valde då ridhuset då det tar en stund att mjuka upp henne. Bettan var borta så vi hade en annan ridlärare. Vi jobbade mycket med övergångar för att ha som mål enkla byten. Vi var bara 5 st först så då hade vi mycket plats, sen när alla andra kom så blev det lite trångt. Men är helt ok nöjd, försöker rida så mycket dressyr på henne nu tills lokalen (bara 28 dagar kvar!! :D) och hittar mer och mer knappar för varje gång.
 
Hittade en bild på mig och Fenja från träningstävlingen för en vecka sen. Foto: Frida Åsborg
 
Lördag: Hoppspecial och jag hade Bönan som förra gången. Gick dock inte så bra idag. Vi hoppade terräng på gräset och på gruset med lite roliga hinder. Roligast var ändå när vi skulle galoppera fram dom på en jätte lång äng fram och tillbaka två och två i ett högt tempo för att hästarna skulle galoppera genom kroppen. Det var sååå kul!
 
Bild från förra gången

/Maja
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Om oss!

Vi är två ponny-tävlingsryttare med höga mål om en god framtid. En dressyrryttare och en hoppryttare, så blandade inlägg bjuder vi på. Maja 14år och Linda 12år. Om ni vill höra av er till oss, mejla : [email protected] /Maja och Linda

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela