lindamaja.blogg.se

Dagen

Publicerad 2013-09-21 16:35:51 i Linda,

Imorse åkte jag till stallet 9 och jobbade till 12. Det var mycket stress för att det kom hösilage och jag blev då själv personal kvar i stallet då de andra hjälpte till på loftet. Men det gick, eftersom att jag är så awsome. Jag mockade ponnyboxarna, samtidigt som jag ropade upp och hjälpte barnen att göra i ordning ponnyerna. Hör så grymt det låter.. hehe.
Sedan drog det över på tiden lite, då det var några som ville rida ponnyridning. Så runt halv 1 kom jag upp till kafeterian och kunde äta lunch. Sedan fixade jag allt åt Kingen. Jag tog in honom och duschade honom. Sedan fick han först stå under värmelamporna en stund, sedan kom han in i boxen och fick äta lite hö.
Efter ca en 40 min väntan, kom mamma och Carolina äntligen hem ifrån tävlingen. Carolina kom 7:a!!! :D
Mamma skulle då egentligen hjälpa mig och klippa kingen, men det visade sig att det saknades en del i klippmaskinen, så han blev inte klippt.
Sedan åkte jag med Carolina hem, eftersom att Erica skulle rida. Jag funderar på att åka tillbaka om en stund och hjälpa henne att smörja och knoppa. Men vi får se :)
/Linda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Om oss!

Vi är två ponny-tävlingsryttare med höga mål om en god framtid. En dressyrryttare och en hoppryttare, så blandade inlägg bjuder vi på. Maja 14år och Linda 12år. Om ni vill höra av er till oss, mejla : [email protected] /Maja och Linda

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela