lindamaja.blogg.se

Dagen.

Publicerad 2013-10-13 18:43:16 i Allmänt,

Det var kul och spännande att kolla på hästarna. Den första var en valack (kan inte avslöja mer) och den andra var ett sto. Valacken var fin. Deg var bara Louise som prova den, för att den skulle gå med en annan som var intresserad efter, och kunde då inte gå så hårt. Stot var också fint. Men det var också bara Louise som red den. Det var nog mest för att vi inte vågade...hehe.
På torsdag kväll ska vi åka och kolla på en till valack. Det ska bli kul!

Vi fick också reda på när vi var på väg hem, att de som skulle kolla på kingen, inte var intresserade längre. Men, snyft, nu har vi ett datum när han ska åka.. :'( Han ska åka näst nästa helg, alltså den 26 oktober. Det är ju jättetuft, men ändå det rätta. Jag ska försöka att ta hand om honom och vara med honom så mycket jag bara kan. Det är en barnfamilj i Sundsvall som ska köpa honom. Det är rätt nära vårat landställe, så vi kan ju åka och hälsa på honom när vi är där. Jag kommer att sakna honom så himla mycket!
/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Om oss!

Vi är två ponny-tävlingsryttare med höga mål om en god framtid. En dressyrryttare och en hoppryttare, så blandade inlägg bjuder vi på. Maja 14år och Linda 12år. Om ni vill höra av er till oss, mejla : [email protected] /Maja och Linda

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela