lindamaja.blogg.se

Hiss och Diss från Hööks

Publicerad 2013-07-03 10:14:00 i Linda,

Jag tycker rent allmänt att hööks har rätt bra prylar för ett rimligt pris. Men på vissa saker, som schabrak, tjocktröjor och vissa ridbyxor har dem lite för höga priser tycker jag.
 
HISS

Jag hissar min nyköpta pikè från deras egna märke crw. Jag har endast hunnit använda den en gång och jag är redan supernöjd med den! Materialet är bekvämt och känns alltid på något sätt svalkande. Det är verkligen en hiss. Desstom är priset rimligt, 199:-.

(Hööks egna bild)
 
DISS
 

Jag dissar dehär HV polo strumporna. Jag vet att dem inte är Hööks egna, men man kan köpa dem på hööks. För det första är kvaliteten sämst. Det gick hål i dem efter ca 4-5 gånger jag hade haft dem. Och för det andra är de aldelles för dyra. De kostar snäppet under hundra lappen vilket jag tycker är aldelles för dyrt för ett endaste par stumpor. För de pengarna kan man istället unna sig 2-3 par ridstrumpor från hööks egna märke som t.o.m har mycket bättre kvalitet!
/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Om oss!

Vi är två ponny-tävlingsryttare med höga mål om en god framtid. En dressyrryttare och en hoppryttare, så blandade inlägg bjuder vi på. Maja 14år och Linda 12år. Om ni vill höra av er till oss, mejla : [email protected] /Maja och Linda

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela